Home / Meer info / Facebook pagina

Facebook pagina


Onze Facebook pagina fungeert naast onze website. De website bevat vooral zakelijke informatie als de schoolgids, het vakantierooster, de groepsbezetting etc. Over belangrijke zaken informeren wij u via e-mail. De Facebook pagina fungeert als laagdrempelig uithangbord van de school. Voor het delen van allerlei activiteiten, foto’s en korte berichten is dit een prima medium. Natuurlijk veel leuker voor iedereen om direct te zien wat er gebeurt en niet een aantal dagen later. We zien hem eigenlijk als een goed/leuk nieuws pagina. Wel vinden wij het noodzakelijk om een aantal richtlijnen/regels vast te stellen. Op deze manier is het voor iedereen vanaf het begin direct duidelijk hoe de pagina wordt ingezet én dus ook hoe absoluut niet. Wij hopen dat we op deze manier vervelende situaties en misverstanden kunnen voorkomen.  

* Het is een besloten pagina, uitsluitend voor ouders van leerlingen die bij ons op school zitten en leerlingen uit groepen 7 en 8. 
* De groepsleerkrachten van ons team kennen de ouders en leerlingen en beoordelen daarom de vriendschapsverzoeken. 
* Alle leerkrachten kunnen berichten plaatsen. Zij zijn vanaf dat moment verantwoordelijk voor het bericht. 
* Ouders die niet willen dat hun kind op de pagina komt, kunnen dit doorgeven via admin@t-kofschip.nl. 
* Het doel is om snel allerlei (gedane) activiteiten bekend te maken vanuit de school. 
* Het stellen van vragen aan leerkrachten kunt u blijven doen via persoonlijk of telefonisch contact of via e-mail. Hiervoor gebruiken we de pagina niet. * Ziekmeldingen blijft u gewoon telefonisch doen, niet via de pagina. 
* Het is absoluut niet de bedoeling dat het een discussieforum wordt. 
* Schelden, kwetsen of het beledigen van anderen is ten strengste verboden. We behouden ons het recht voor om ouders die zich hier schuldig aan maken te ontvrienden. 
* Als leerlingen de school verlaten, worden zij en de ouders ontvriend. 

Hopelijk kunnen we door de pagina op een juiste manier te gebruiken er samen heel veel plezier aan beleven! Wilt u lid worden, zoek dan via Facebook naar 'Basisschool 't Kofschip' en klik op 'registreer'.